Voor de eerste keer wordt de Scheveningen Light Walk georganiseerd op 10 december.

 

Weer zo’n geweldig initiatief van Truus van Amstel, die onder de koepel van Le Champion aan de wieg heeft gestaan en initiatiefneemster was van heel veel prachtige wandeltochten, zoals: Alkmaarse Vierdaagse, Fjoertoer Egmond, Dam tot Damloop, Amsterdam City Walk, Amsterdam Light Walk. En nu dus op persoonlijke titel de organisatie van de Scheveningen Light Walk. Het belooft weer een fantastisch mooie wandeltocht te worden door Scheveningen, over het strand, maar ook door verlicht Madurodam, de Badkapel, de Oude Kerk, de haven, enz. enz. Vandaag heb ik van Truus groen licht gekregen om het wereldkundig te maken en dat doe ik dan ook met veel plezier hier op m’n site.

Schrijf de datum maar vast in je agenda: 10 december. Wil je meer weten en op de hoogte blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.scheveningenlightwalk.nl

Daarin wordt binnenkort vermeld wanneer je je kunt inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code