Sfeerimpressie van de finish in Sloten na de eerste dag van de Elfstedentocht 3 mei 2016.

 

Vandaag is de 70ste Elfstedentocht van start gegaan. Omdat ik zo dicht bij de finish in Sloten woon, ga ik er met m’n camera naar toe en maak foto’s van bekende wandelaars, die binnenkomen. Daarnaast sfeerplaatjes van Sloten, de slaapschepen, het optreden van vrouwenkoor de Sleattemer Kaaien, de demonstratie van de Schutterij, die met een oud kanon saluutschoten brengen. De sfeer is fantastisch, het weer kàn niet beter  en iedereen is vol goede moed voor de dag van morgen.

  1. corrie

    hoi Elly, heb je foto”s bekeken,ze zijn geweldig zowel franeker als sloten,is het misschien mogelijk de foto”s waar ik op sta na mij toe te mailen,kan ik ze mooi bij mijn eigen foto:s doen.hoor wel van je groetjes corrie.

    1. Elly Koopman Bericht auteur

      Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de foto’s! Ik zal ze naar je toe mailen. Gr. Elly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code