Finish Franeker 3e dag Elfstedenwandeltocht donderdag 5 mei 2016.

 

Al weer een zonovergoten dag tijdens deze 70ste Elfstedenwandeltocht. Ook vandaag even een kijkje nemen bij de finish. Allemaal blije gezichten! Er is muziek, er wordt gedanst en onder leiding van trompettist Rob Faltin, die ook tijdens het wandelen veel trompet speelt, gaat op het plein de polonaise los. Piet Paulusma, onze Friese weerman, is de hele dag al onderweg en houdt aan het eind van de middag z’n weerpraatje, omringd door Elfstedenwandelaars. Uit één mond klinkt dan het “Oan’t Moarn”! Ook interviewt Piet de voorzitter van de Friese Elfstedenwandeltocht, die héél blij en tevreden is over de tocht tot nu toe en dan natuurlijk niet te vergeten het schitterende weer, dat Piet heeft “besteld”!!!!!

Het zijn rijkelijk veel foto’s geworden. Voor wie het er te veel zijn het advies maar even snel te scrollen. Voor diegenen, die erbij waren denk ik een feest van herkenning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code