Reünie van de Dinsdagwandelgroep op 4 oktober 2016.

 

Foto: Een héél leuk initiatief!

Op de foto klikken om alle foto’s te bekijken.

 

Reünie van de dinsdagwandelgroep op 4 oktober 2016.

Vandaag gaan we met z’n allen naar de leuke lokatie in Wijnjewoude, waar we al eerder als groep van een warm onthaal hebben genoten. Vol verwachting van wie er allemaal op deze reünie zullen verschijnen.

De een na de ander komt binnen en blij begroeten we elkaar, vooral diegenen, die we al een hele tijd niet meer hebben gezien! Het is dan ook een gezoen van jewelste! De opkomst is groot. Ondanks de blijdschap is er ook het gemis van lieve wandelvrienden. En verdriet bij een aantal van ons, die een dierbaar iemand hebben verloren of een heel moeilijke periode doormaken. Vandaag hebben we weer gevoeld hóe hecht de groep is en altijd is geweest. Hóe verbonden we ons met elkaar voelen. Door zó veel jaren met elkaar op te trekken, waarbij juist tijdens het wandelen gelegenheid is om van gedachten te wisselen, ontstaat er een heel speciale band, die vandaag heel zichtbaar is geworden.

Ik heb genoten en ik denk iedereen met mij. Wel bekroop me bij het afscheid een weemoedig gevoel van: wanneer zullen we elkaar weer zien? En dan bedoel ik natuurlijk diegenen, die helaas niet meer met ons mee kunnen lopen. Nu heb ik altijd als ik iets moois of fijns mee heb gemaakt dat  er meteen iets van “heimwee” me overvalt. Enfin, dat gaat ook wel weer over en zegt in ieder geval iets over hoe ik deze dag heb beleefd.

Ik wil Jannes en Tineke en Joop en Pietsje bedanken voor dit prachtige initiatief en de organisatie ervan op deze fijne lokatie in Wijnjewoude. Wat mij betreft moeten we maar niet te lang wachten met een herhaling van zo’n fijne ontmoetingsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code