Zondagmorgen na de Fjoertoer: naar de Abdij 27-11-2016

 

Foto:

Op de foto klikken om alle foto’s te zien.

 

Na een kort nachtje ‘s morgens eerst een heerlijk ontbijt in het hotel. Dan alles inpakken. Nog een aantal foto’s maken van het strand en de zee. Er komt van alles voorbij: mensen met honden, fietsers, een paard met een sulky, een tractor, enz.

Nog een laatste blik op zee en dan op naar Egmond Binnen naar de Abdij. In de Abdijwinkel met het naastgelegen restaurant al weer diverse mensen, meest wandelaars, die het nu ook even bij daglicht willen zien. Er is zó veel te bekijken, daar kom je tijdens de wandeltocht niet aan toe. Koffie drinken en natuurlijk nog met deze en gene de fantastisch mooie Fjoertoer de revue laten passeren. Hoewel er zó veel prachtige dingen te koop zijn, kan ik deze keer de verleiding weerstaan om iets heel moois (en dus duur!!) te kopen. Ik ga met een mooi, klein engeltje voor aan m’n rugtas naar huis. Het zal me altijd herinneren aan de prachtige Fjoertoer van 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code