Voorjaarswandeling WIK in Appelscha 8 april 2017.

 

Foto:

Klik op de foto om de hele serie te bekijken.

 

 

Voorjaarswandeling WIK in Appelscha 8 april 2017.

Ik ga weer proberen een korte tocht te lopen en gelukkig kan dat bij de wandelsportvereniging WIK uit Drachten. Iebele gaat mee. Voor het geval ik op een bepaald moment niet verder kan, kan hij me oppikken. Nou, achteraf had dat echt niet gekund, want we liepen steeds in het bos, waar niet met een auto was te komen. Gelukkig ging het, zij het af en toe langzaam, best wel goed. Soms even een paar tellen rust en dat helpt direct.

Heb niet vee lopers gezien op de 5 km. , maar dat vind ik geen enkel probleem. De natuur is prachtig zo in de lente. Alles bot uit of staat te bloeien. Echt genieten dus! De grote, hoge uitkijktoren bekijk ik vanaf de grond. Het beklimmen van de toren houd ik voor gezien. Dat vergt nog veel te veel inspanning en dat mag beslist niet.

Tot m’n verbazing ben ik al weer vrij snel bij de finish, terwijl er 6 km. op m’n GPS-horloge staan aangegeven. Iebele heeft dus niet uren lang op me moeten wachten. We genieten van heerlijke mosterdsoep en drinken nog wat. En dan weer naar Balk, waar we vroeg in de middag nog gelegenheid hebben om wat in de tuin te doen. Ik ben blij, dat ik weer met een georganiseerde wandeltocht mee heb kunnen doen en WIK had weer mooie routes uitgestippeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code