“Passie en Pasen in Porselein”expositie in Tzum 7 april 2017.

 

Foto:

Op deze foto klikken om alle foto’s te bekijken.

 

 

“Passie en Pasen in porselein” expositie in Tzum 7 april 2017.

Toen ik er naar toe ging had ik geen idee. Dacht aan porseleinen beelden, die het Paasverhaal zouden uitbeelden. Tot m’n grote verbazing sloeg het woord porselein op de porseleinen poppen, waarmee de kunstenares Joke Kant diverse Bijbelse voorstellingen heeft gecreëerd. Zowel voorstellingen uit het Oude Testament, maar ook uit het Nieuwe Testament.

Omdat ik m’n hele leven al veel met poppen heb gehad en nóg heb, heb ik enorm genoten van deze expositie. Ben er zelfs 2 keer geweest, omdat er ongelooflijk veel details zijn te zien, die je een tweede keer meer ontdekt. En een mooi gekozen moment zo vlak voor Pasen.

Wie geïnteresseerd is in meer achtergrondformatie van de kunstenares is hier het adres van haar website: www.bijbelsetaferelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code