Finish Elfstedentocht in Sloten 23 mei 2017.

 

Foto:

Op de foto klikken om alle foto’s te zien.

 

Finish Elfstedentocht Sloten 23 mei 2017.

Zoals bijna elk jaar ga ik naar de finish in Sloten om de wandelaars te zien binnenkomen. Altijd weer een feest van blije mensen. En dat is vandaag niet minder. Maar wat wil je ook? Het is gewoon super wandelweer geweest. Zon en een lekker windje erbij en ook nog achter. Dus wat wil je nog meer? We strijken om 2 uur neer op het terras van de “Zevenwouden” en hebben een prachtig zicht op de binnenkomers, waarvan veel bekenden, die ik maar even op de foto zet. Helaas, helaas, een drietal niet zien finishen, want om half 6 zijn we vertrokken en dat zul je altijd zien, dan komen ze een kwartiertje later binnen. Jammer, jammer, maar het is niet anders. Wie weet tref ik ze deze week nog wel een keer, want de Elfstedentocht is nog niet voorbij!!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code