60ste Zomerwandeltocht Boornbergum 10 juni 2017.

 

Foto:

Op de foto klikken om de rest van de foto’s te bekijken.

 

60ste Zomerwandeltocht Boornbergum 10 juni 2017.

Wandel Vereniging “De Trochsetters”  viert vandaag een lustrum: de 60ste zomerwandeltocht. Dat wist ik nog niet toen ik van huis ging. Heb ook erg getwijfeld vanwege m’n moeheid, maar ik dacht: kom op, aan de wandel, want anders is het straks helemaal gebeurd en dat wil ik voorkomen.

Bij de start tref ik tot m’n grote verrassing een bekend clubje wandelvrienden. Echt heel fijn om ze weer te zien. We drinken koffie, want zij hebben geen haast, omdat ze de pijlen later op gaan halen. En dan ga ik op weg met de routebeschrijving van de 5 km. Die moest ik inderdaad wel in de buurt houden, zoals me al was meegedeeld voor vertrek. En dat klopte ook, maar vaak hoefde ik die niet te gebruiken. Was prima gepijld!

Dat je met de beperking van maar 5 km. toch zo’n mooie route kunt uitstippelen! Echt knap. Weer mooie paden en nog steeds veel bloeiende planten en struiken. Bovendien ook nog eens heerlijk wandelweer. Ik ben dan ook heel blij, dat ik doorgezet heb en een paar heerlijke uurtjes heb beleefd.

Bij terugkomst smaakt de mosterdsoep prima en komt op een bepaald moment Johan Vellinga binnen, die de 10 km. heeft gelopen. Was heel blij hem weer te zien en hebben het uiteraard over zijn zware operatie gehad, wat nog maar 4 weken geleden is gebeurd. Geweldig om dan nu al weer 10 km. te kunnen lopen! We praten nog wat over van alles en nog wat en dan stap ik op. Lekker vroeg ben ik weer terug in Balk en kan dus mooi alles op m’n site zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code