Wandeling van Balk naar Rijs 10 september 2017.

 

Foto:

Op de foto klikken om alle foto’s te bekijken.

 

 

Zondag maar even weer een wandeling maken. Nou, dat viel dus heel erg tegen. Liep ik een week geleden nog (per ongeluk 19 km.), vandaag is het helemaal mis. Niet te begrijpen. Meteen aan het begin al zere benen. Even rusten, want het zal zo wel overgaan…..Nou, mooi niet dus. Steeds weer erge pijn, maar ik dacht: kom op, doorzetten,, geen gefiep. Heb Rijs niet gehaald. Na bijna 7 km. vond ik het wel genoeg. De pijn bleef en ik begrijp er niets van. De enige verklaring, die ik er voor kan vinden is, dat ik donderdag op fitness té veel heb gedaan en het nu moet bezuren. Ga het er uiteraard de volgende keer wel over hebben met de fysiotherapeut. Heb nog wel een paar foto’s gemaakt op deze stormachtige zondagmiddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code