Grote kunsttentoonstelling in Woudsend “Kunst aan de Ee” 7 juli 2018.

 

Op de foto klikken om het album te bekijken.

 

“Kunst aan de Ee” in Woudsend 7 juli 2018.

Was ik er maar eerder een paar keer naar toe gegaan, want oh, wat was hier veel moois te zien! Eigenlijk is het dan té veel om achter elkaar te bekijken. Je raakt op een bepaald moment verzadigd en hebt behoefte om nog eens terug te denken aan wat je hebt gezien. Maar ja, helaas, de tijd ontbrak me, dus heb ik lang niet alles gezien. Maar wàt ik heb bekeken, vond ik bijzonder mooi. Volgend jaar doe ik het dus beslist anders en neem er meer tijd voor op verschillende tijdstippen. Het leuke was n.l. dat je slechts één keer entree hoefde te betalen. De catalogus was je entreebewijs, dus als je die bij je hield, kon je maar naar believen in- en uitlopen! Goed geregeld dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code