Wandeling Echtenerbrug – Oosterzee Buren 14 augustus 2018.

 

Op de foto klikken om alle foto’s te zien.

 

Omdat we even in Echtenerbrug iets moesten regelen, dacht ik: dan loop ik vandaar terug naar Lemmer en pikt Iebele me over een paar uur daar wel op.

Zo gezegd zo gedaan. Het is prachtig wandelweer, maar wel een flink stevige wind, die ik grotendeels tegen heb. Maar dat mag de pret niet drukken. Lekker uitwaaien dus. Ik kies het mooie wandelpad, dat pal langs het Tjeukemeer loopt. Er varen nog boten, die door de golven snijden. Meeuwen en een verdwaalde aalscholver rusten uit op palen. De zon zet het meer in een mooie gloed. Het is duidelijk: dit is weer genieten. Ook al ben ik hier al veel vaker geweest, het blijft gewoon een mooie wandeling. En zeker met dit weer!

Lermmer wordt ‘m niet. Te veel pijn in m’n rug. Dus Iebele gebeld, die me tegemoet komt rijden het laatste stukje van Oosterzee Buren naar Lemmer. En zo rijden we samen weer terug naar Balk. Was weer een mooie wandelmiddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code