De “REUZEN” van Royal de Luxe Leeuwarden zaterdag 18 augustus 2018.

 

Op de foto klikken en dan zie je het hele album.

 

Zaterdag 6 uur op, want ik wil vroeg in Leeuwarden zijn, voor de drukte uit. En dat lukt prima! Geweldig georganiseerd met pendelbussen het centrum van Leeuwarden in. Kan niet beter. En wat een bijzondere ervaring om zo ‘s ochtends vroeg door Leeuwarden te lopen in een autoloze en fietsenvrije binnenstad! Zó maar midden op de weg lopen en niet op verkeer hoeven te letten. Echt heel apart!

Maak er deze keer geen lang verhaal van. De foto’s zeggen alles.

Het enige wat ik wil zeggen is: het was gewoon ongelooflijk, indrukwekkend, ontroerend ook. Vooral het meisje. Velen hadden hetzelfde gevoel als ik: het is geen pop, maar een écht meisje met zó’n lief gezichtje. Zelfs  haar wimpers knipperden regelmatig en ook veranderde telkens haar gelaatsuitdrukking. Allemaal “bestuurd” door een 20-koppige crew van Royal de Luxe. Bij de duiker zelfs 30 man/vrouw. En ook voor de hond Xolo waren veel mensen nodig om hem te laten bewegen.

Ik ben zó blij, dat ik dit mee heb mogen maken. En wàt geweldig, dat Leeuwarden de primeur had van een optreden van deze groep in Nederland. Ja, Leeuwarden/Friesland is mede ook door dit grote spektakel voorgoed op de kaart gezet!!!!! En heeft met het binnenhalen van dit grootse gebeuren een extra dimensie gegeven aan dit Culturele Hoofdstad jaar!!!! En er is n.b. al zó veel moois te zien geweest of staat nog te gebeuren. Het kán gewoon niet op dit jaar!!!!

LEEUWARDEN/FRIESLAND:  BEDANKT!!!!!!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code