Kunstroute “Open Stal” Oldeberkoop (2e deel) 21 augustus 2018.

 

Op de foto klikken om het hele album te bekijken.

 

 

Omdat we de eerste keer nog niet alles hebben gezien, gaan we nóg een keer naar Oldeberkoop om de rest te zien. Het is weer heerlijk weer en we genieten van de leuke sfeer in het dorp, de vele bezoekers (zelfs op deze dinsdagmiddag!) en natuurlijk van de diversiteit aan geéxposeerde kunst in al z’n vormen. Tussendoor even neerstrijken op een van de vele terrassen.

Weer zijn we verrast door al het moois wat er te zien is. En we nemen rustig de tijd nu we al eerder veel van de route hebben gezien. Tóch wordt het ook nu weer een latertje, want we doen natuurlijk nog weer een terrasstop voor we naar huis gaan.

Al met al was het dit jaar weer een heel mooie kunstroute in het prachtige dorp Oldeberkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code