Kunstroute Open Stal Oldeberkoop 16 augustus 2019.

 

Op de foto klikken om het hele album te bekijken.

 

Kunstroute Open Stal Oldeberkoop 16 augustus 2019.

Ook dit jaar gaan we weer naar Oldeberkoop, waar in de maand augustus elk jaar de kunstroute Open Stal wordt georganiseerd. Dit jaar al voor de 48ste keer! Na de kaartjes en de catalogus te hebben gekocht, halen we een gratis, witte fiets (voor diegenen, die de route van 2 km. niet of moeilijk kunnen lopen) en gaan op pad langs de diverse locaties, zoals in de catalogus beschreven. Ik vind het elke keer weer verwonderlijk, dat steeds “nieuwe” kunstenaars worden gevonden en bereid zijn in Oldeberkoop te komen exposeren. Echt geweldig! En dan de enorme diversiteit aan kunst en kunstvormen. Het is elk jaar weer genieten. Er komen dan ook altijd veel bezoekers op af.

Er is altijd zó veel te zien, dat je je tijd echt nodig hebt om alles te bekijken. Dat is ons dit jaar niet gelukt. Maar……we hebben enorm genoten van alles wat we wél hebben gezien.

Na de fietsen weer te hebben ingeleverd, strijken we neer op het gezellige terras in het midden van het dorp en genieten van een drankje voor we weer naar huis gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code