Wandeling Wijckel-Sloten 21 maart 2020.

 

Op de foto klikken om het hele album te bekijken.

 

Wandeling Wijckel-Sloten 21 maart 2020.

Weer zo’n prachtige, zonnige dag, die uitlokt om even aan de wandel te gaan. Deze keer van Wijckel naar Sloten. Buitenom via een smal weggetje, dat later overgaat in een fietspad, een schelpenpaadje langs een breed vaarwater, dat uitkomt in Sloten. Heb genoten van alles wat ik onderweg heb gezien en meegemaakt.

Het slot van de wandeling in de stad was wel héél bijzonder!! Een schilder, die in een kraan bezig was met het verven van de laatste dingen aan een heel oud pand, nodigde me uit met hem omhoog te gaan en zo van bovenaf een blik te werpen op de stad en omgeving. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, dus:  instappen en alsmaar hoger en hoger tot de hoogste stand: 22 meter! Spectaculair en zó mooi om vanaf deze hoogte de wijde omgeving te kunnen zien en fotograferen.

Wát een mooi slot van deze wandeling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code