Ritje Warns-Laaksum (visje halen)-Mirnser Klif 28 maart 2020.

 

Op de foto klikken om alle foto’s te bekijken.

 

Even met de auto eropuit. Een klein ritje naar Warns over het Reaklif, het hoge klif met het gedenkteken aan de slag bij Warns. Even verderop Laaksum, het kleinste haventje van Europa, waar nu in deze tijd vis besteld en afgehaald kan worden. Iedereen houdt keurig afstand. En zo krijgen deze ondernemers gelukkig tóch nog een beetje inkomen in deze zware tijden!!!!! De meeste eten het hier buiten in het zonnetje op. Wij nemen het mee naar huis, maar genieten op dit mooie plekje van het uitzicht op het IJsselmeer.

Bovenop de dijk rijden we naar Mirns en parkeren even later bij het Paviljoen Mirnser Klif, dat uiteraard gesloten is. Normaal zie je hier tientallen kitesurfers en is het gezellig vol in het restaurant. Nu slechts enkele mensen op het strand. Ook hier weer schitterend uitzicht! En dan naar huis, waar we gaan genieten van een lekkere vismaaltijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code