De hitte ontvlucht op de dijk bij Zürich 13 augustus 2020.

 

Op de foto klikken om alle foto’s te zien.

 

Al een week duurt de hitte en zo langzamerhand ben ik er wel klaar mee! Ook vandaag is het weer enorm warm, dus besluiten we aan het eind van de middag de koelte op te zoeken. We rijden naar het dorpje Zürich, gelegen aan de zeedijk. Voor de zekerheid stoelen meegenomen, maar de bank is vrij, dus strijken we daar neer. Een heerlijk fris koeltje van zee jaagt de warmte uit onze lichamen en we genieten van het fantastisch

mooie uitzicht over de Waddenzee. De zon is al aan het zakken. We hopen natuurlijk, dat hij uiteindelijk als een vuurrode bol aan de horizon in zee zal zakken, maar dat gebeurt helaas niet. Voor het zover is, gaat hij deels schuil achter wolken, maar ook dan blijft het een prachtig gezicht!

In het zuiden komen donkere wolken opzetten, maar het blijft droog en ook komt er geen onweersbui uit. Rond de klok van half 10 keren we weer huiswaarts. Het was gewoon heerlijk toeven op de dijk op deze warme zomeravond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code