St. Odulphuspad etappe “Bellum” (2) Sondel-Wyckel 7 november 2020.

 

Klik op de foto om het album te kunnen zien.

 

St. Odulphuspad etappe “Bellum” (2) Sondel-Wyckel 7 november 2020.

Al vroeg op pad vanochtend (half 9!!!!) om het laatste stukje van de etappe van gisteren te lopen. Het is nog fris, maar 4 graden. De weilanden zijn bedekt met witte rijp en als ik in een plas stap, kraakt het lichtelijk, dus toch iets van een flinterdun laagje ijs. Het is heerlijk buiten en nog stil op wegen en paden. Het is echt genieten. De zon beschijnt het landschap, waardoor de kleuren nóg mooier tot hun recht komen.

Al vrij snel bereik ik Wyckel na zo’n 5 kilometer. Iebele haalt me even op. Kan ik thuis koffie drinken, foto’s in de computer zetten evenals de data van m’n horloge en ga ik na een uurtje weer op stap met de etappe Wyckel-Balk. Het is té mooi weer om binnen te gaan zitten en er kan nog wel wat bij die 5 kilometer, hi, hi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code