Wandelingetje langs Sneekermeer bij Terhorne 24 januari 2021.

 

Op de foto klikken om het hele album te zien.

 

Het is prachtig weer op deze zondagmiddag en dus besluiten we een klein ommetje te gaan maken over het schelpenpad langs het Sneekermeer. We parkeren de auto op het grote parkeerterrein bij de Heerenzijlbrug en we zijn niet de enige, die dit plekje hebben gekozen! Tóch valt de drukte gelukkig mee! We gunnen elkaar de ruimte om te passeren, gaan af en toe even de berm in als er fietsers aankomen en iedereen heeft een blij gezicht en groet elkaar vriendelijk of maakt even een praatje, waarbij steeds terugkomt: wát een fantastisch mooie dag, even eropuit, dit is genieten! En zó is het. Wij ook. Het meer ligt te baden in het zonlicht en er zijn zowaar nog een paar zeilboten! Moet toch wel koud zijn lijkt me.

Na de korte wandeling (Iebele kan helaas niet meer zulke einden lopen) rijden we door Terhorne naar de weg naar Irnsum. Via de dorpenrij De Legegean, waar we meer dan 30 jaar hebben gewoond in het dorpje Gauw, keren we weer huiswaarts. Het was weer even heerlijk buiten zijn deze middag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code