Wandelen rond het Mirnser Klif 26 januari 2021.

 

Op de foto klikken om het hele album te kunnen bekijken.

 

 

En nóg een dag zulk prachtig weer. Dus gaan we er weer even op uit. Nu kiezen we voor een rondje bij het Mirnser Klif. Altijd mooi daar! Het is er nu stil op bouwactiviteiten na. Het Paviljoen is helemaal gestript. Er komt een stukje bij aan en binnen wordt alles vernieuwd tot het dak aan toe. Nu geen kitesurfer te bekennen. Het is vrijwel windstil, dus dan hebben ze hier ook niets te zoeken. Een paar wandelaars genieten met ons van het zonnetje, de stilte en het uitzicht.

Onder langs het klif is het erg nat door de vele regen. Maar tóch nog redelijk begaanbaar. Dat is het laatste stuk boven op het klif terug naar de weg wel even anders! Het uitgeholde pad is erg modderig en de schuine kanten zijn nogal lastig voor Iebele. Maar, samen redden we het en lopen via de weg terug naar de auto, waarbij we nog 2 amazones tegenkomen op mooie paarden. Dat de beide dames van glitter houden is duidelijk te zien aan de beide hoofdstellen van de paarden. Een mooie glitterversiering boven op het hoofd. Leuk!

Inmiddels zijn we bij de auto en zoals zo vaak rijden we terug via Mirns en gaan dan de dijk op naar Laaksum en over het Reaklif via Scharl naar Warns en zo weer naar huis. Het was een heerlijk middagje uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code