Maandag in Nijmegen 15 juli 2013.

 

Foto

 

Aan het eind van de middag naar “huis”!! Maandag nog even alleen de stad in met de bus. Kan ik meteen even zien of er nog wijzigingen zijn wat betreft de vertrektijden. Maar alles is hetzelfde gebleven. Alleen niet meer Novio, maar nu worden we vervoerd door “Breng” en wat héél fijn is: de meeste bussen hebben airco en dat is een hele verbetering!!! Als ik net bij Strik ben gaan zitten om even koffie te drinken, zie ik opeens aan de overkant Liana, Desiree en Hans zitten. Had nog niets besteld, dus ik erheen. Harstikke gezellig daar aan de koffie gezeten!Na een tijdje stappen we op. Zij naar de Wedren, ik ga weer naar het station en naar huis, voorbereidingen treffen voor de dag van morgen. Vind ik altijd spannend. Slaap dan altijd slecht, bang dat ik me zal verslapen, enz. enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code