IML Castlebar Ierland: International Four Days’ Walk Dag 3. 3 juli 2010.

 

Op de foto klikken om het hele album te bekijken.

Het is vandaag ook weer zwaar bewolkt, maar het blijft gelukkig vrij lang droog. We finishen echter in de regen, dus geen terrasweer! Net als in Nederland kan het hier veel en flink regenen! Maar wat is de natuur mooi groen! Het is een prachtig landschap waar we doorheen wandelen. Na ons afgemeld te hebben, gaan we eerst naar het Guesthouse douchen en verkleden en dan….naar de Italiaan. Heerlijk gegeten. ‘s Avonds is er een speciale dienst voor de wandelaars in de Church of the Holy Rosery in Castlebar. Voor het altaar diverse wandelattributen en wandeltijdschriften. Een erg mooie dienst met veel wandelaars in de kerk. En zoals gebruikelijk weer naar Sloyan’s Bar voor een drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code