IML Castlebar Ierland: International Four Days’ Walk Dag 4. 4 juli 2010.

 

Op de foto klikken om het hele album te bekijken.

De laatste dag alweer. Wat gaan zulke dagen toch snel voorbij. Vooral als je wandelt en gezellige mensen om je heen hebt. Wat hebben we genoten van alles en enorm veel plezier met elkaar gehad. We zullen het gaan missen! Aan het eind van de dag nog een officiële sluitingsceremonie door de burgemeester van Castlebar, die op zijn manier ook heeft genoten van het internationale wandelfestijn.en blij is, dat alles zo goed verlopen is. Prima organisatie, die ook even in het zonnetje wordt gezet. En dan tot slot natuurlijk nog de huldiging van wandelaars, die meerdere IML-tochten hebben gelopen en de titel krijgen van: European Walker, International Master Walker en Pan Pacific Walker. Voor de laatste heb je heel verre reizen gemaakt. Ik zeg wel eens gekscherend: het is niet de International Marching League, maar de International Money League, want dat reizen kost natuurlijk bakken met geld!!!! Na dit officiële gedeelte barst de muziek los en gaan de voetjes van de vloer. Het blijft dan ook nog lang gezellig in het hotel. Straks inpakken en morgen weer vroeg op en weer terug naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code