IML Viborg Startkaart ophalen en openingsceremonie 26 juni 2015.

 

Op de foto klikken om het hele album te bekijken.

We zijn vrijdag al mooi vroeg in Viborg. Kunnen nog niet inchecken in het hotel, dus gaan we eerst de stad verkennen. Leuke winkelstraten met mooie winkels en oude panden. Dan naar de Dom Kirke. Schitterende kerk. Rondom en op de plafonds prachtige schilderingen.

Dan naar de Kazernehal, waar de startkaart opgehaald kan worden. Vlakbij is het startterrein met de grote tent, waar we een kijkje gaan nemen. Nog rustig. We eten een heerlijke, gevulde pannekoek op het kermisterrein en dan is het tijd om terug te gaan naar de tent voor de openingsceremonie. De president van de IML-board Denemarken houdt een speech, evenals de burgemeester van Viborg. Een jeugdorkest zorgt voor de muzikale omlijsting. We treffen hier Rolf en Ed, waar we gezellig mee zitten praten. Dan naar het hotel en alles klaar maken voor de eerste wandeldag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code