Gastenboek

66 gedachtes aan “Gastenboek

 1. Berend eb Francis

  Elly van Harte Gefeliciteerd met je mooie website. We zijn nu in Limburg morgen gaan we naar huis en dan zal ik een link van jou website op mijn site zetten tot zaterdag.
  Groeten Francis en Berend Pol.

  1. Elly Koopman

   Jullie waren de eersten, die me hebben gefeliciteerd met m’n website. Bedankt voor jullie hartelijke, spontane reactie!!!

  1. Elly Koopman

   Nou Liana, dat weet je wel hè? Je “pikt” maar raak hoor! Ik moet de foto’s van Veenhuizen nog op m’n site zetten en zet dan jouw verslag erbij.

 2. Charlotte Belder

  Wat een leuke website heb je Elly! En wat is het leuk om al die mooie foto’s van je te bekijken. Ik hoop dat er nog heel veel mooie foto’s bijkomen. En ik hoop ook dat we snel weer eens samen een tocht kunnen lopen.

  1. Elly Koopman

   Nou Hans, dat is echt allemaal te veel eer hoor. Ik kan ècht lang niet alles en kom steeds weer dingen tegen waarvan ik denk: hoe moet ik dàt nou doen?
   Leuk, dat je even reageerde!!!!!

  1. Elly Koopman

   Leuk Kees en Tjimmie jullie reactie! Nou, er moet nog wel veel gedaan worden hoor. Het archief b.v. Maar vanaf januari staat alles erop. Toch kom ik af en toe weer dingen tegen, dat ik denk: hoe kan dàt nou weer? Maar op den duur zal het wel goekomen denk ik.

 3. Carla

  Elly, vreselijk genoten van je gezelschap en je prachtige foto’s van de wandeling over de Afsluitdijk (Nederlands Kustpad).
  Wat hebben we z’n allen een pracht dag gehad.
  Gauw tot ziens.

  1. Elly Koopman

   Ja, ik geniet van het gezelschap van jou en Erik! Vond het heel leuk om mee te mogen met deze tocht. En wat wàs het supergezellig. Ook het eten na afloop in Zürich. Hoop jullie gauw weer “ergens” te zien. Oh ja, de groepsfoto door Erik genomen vind ik prachtig!

 4. Aike de Haan

  Hoi Elly, je site vandaag wat beter bekeken. Mooi hoor! Je maakt er veel werk van.
  En je verslagen zijn leuk om te lezen!

  Groetjes, Aike

 5. Annis Lekransy

  Eindelijk tijd genomen om je site te bezoeken. Heel leuk om even met je “mee te wandelen” door je verslagen te lezen en foto’s te bewonderen.
  Ook onze foto op de 1e wandeldag van de afgelopen Nijmeegse 4-Daagse had ik gesignaleerd. Het was weer leuk jullie te ontmoeten. Misschien komen we elkaar zeker tegen op de 100ste editie.. (o ja, Ineke is de naam, die je niet meer weet ha ha ha..)
  Van tijd tot tijd zal ik even bij je site binnen wandelen. Leuk he…. zo’n site….veel succes en geniet van je ‘nieuwe hobby’.
  Tot de volgende keer.

  1. Elly Koopman

   Wat leuk Annis, dat je m’n site hebt bekeken! En mooi, dat ik nu je mailadres heb. Kan ik nog even een foto naar je sturen. Groetjes, ook aan Ineke.

 6. Bert de Jong

  Hallo Ellie,

  Wat een prachtige site. Ik wist dit helemaal niet. Ik kwam er toevallig achter via de site van WSV-WIK.

  Gefeliciteerd en ga zo door.

 7. Juliette Lampe

  Vanmorgen, na zo’n gezellige avond en gesprek met jou in het museum, de prachtige foto’s van “ook mijn stad”, city-walk bekeken.
  Zo.. daar heb jij een schitterend verslag van gegeven! Zo lopend door de stad zie je de meest mogelijke prachtige dingen, jij hebt dat ook nog eens vastgelegd . Zo.. herkenbaar voor mij. Je heb ook heel veel omhoog gekeken! Tot in detail!
  Chapeau!
  Tot ziens!

 8. Blanche Betz

  Hallo Elly,

  Leuk hoor zo’n website. Vooral die prachtige foto’s.

  Houd je ook bij hoeveel km. je hebt gelopen? En hoeveel mensen je hebt ontmoet?

  Ik zou wel eens willen weten wat je dat aan innerlijke rijkdom heeft opgeleverd, lopen kan immers heel meditatief zijn, (als je niet aan het kletsen bent).

  Veel succes en nog vele kilometers en een goed gesmeerd gewrichtsstelsel toegewenst.

  hartelijke groet
  Blanche

  1. Elly Koopman

   Heel leuk Blanche om een reactie van jou te krijgen! De kilometers houd ik wel bij, maar niet op de site. En ja, vooral de pelgrimstocht naar Santiago heeft me veel gegeven en het is fijn als je ook eens alleen loopt en de stilte kunt ervaren.

 9. Hoeke Hiemstra

  1.2.2016.
  Ik kan nu de fotos bekijken op bed ,want lk ben gevallen in vlagwedde.
  ik heb de been op twee plaatsen stuk.
  wij hebben in beesterzwaag een eendje met je gelopen.
  ik had een blauwe jas aan .

  1. Elly Koopman

   Oh, was jij dat, die in Vlagtwedde is gevallen. Wat erg zeg! Daar ben je vast wel een poosje door uitgeschakeld. Veel sterkte hoor!

 10. Geert Kooiker

  Elly, als oranjecomite Marum organiseren we in de Oranjeweek op zaterdag 30 april weer een wandeltocht: Het thema van de tocht is “Op Borchtocht” De start is in Restaurant de Heerlijkheid, Tolhuisstraat 1 Marum De start van de 25 km is 9 uur, de 15 km start om 9.30 uur en de 9 km om 10 uur. Zou je dit weer op de site van de er op uit kunnen zetten

  Groet

  Geert Kooiker

 11. Wilma boss

  Hoi Elly, lees zo af en toe jouw verhalen en geniet van jouw schrijven, het plezier spettert eraf!

  Misschien een tip: ik smeer voor de weinige lange afstanden die ik loop van te voren ( voor de slachtemarathon wel een week ) mijn voeten in met Gehwol balsem.
  Bij mij doet dat wonderen, geen blaren meer…..en ik ben altijd heel blaargevoelig geweest. Onderweg doe ik heel veel rek- en strekoefeningen en dat helpt mij ook.

  Heel veel succes en straks in Nijmegen veel plezier

  Groet van Wilma Boss die je bij het begin van de slachtemarathon hoorde verzuchten dat het zo warm was (misschien hip petje op?)

  1. Elly Koopman

   Hoi Wilma, leuk je reactie en bedankt voor de tip. Leuk, dat we elkaar bij het begin van de Slachtemarathon nog even hebben gesproken. Groetjes, Elly

  1. Elly Koopman

   Ja Bert, deze vierdaagse is voor mij op een grote teleurstelling uitgedraaid. De eerste dag al uitgevallen door de hitte, waar ik absoluut niet tegen kan. Heel jammer, maar het is niet anders.

 12. Bert de Jong

  Was dat vanmorgen even schrikken. Wij hadden al even op je gewacht, maar je kwam maar niet. Toen kregen we een telefoontje van Ybele. Wij wensen jou het allerbeste en hopen dat je er weer spoedig bij bent.

  Desondanks wensen wij jullie hele fijne Kerstdagen en voor 2017 het allerbeste.

  Bert en Margje

 13. Foekje Koopmans

  Hallo Elly, wat en mooie website, zag je verhalen wel vaker voorbij komen via de 4-daagse wandelvrienden. Maar nu wetend dat je in Friesland woont, maakt het alleen nog maar leuker. Gisteren samen met mijn man Piet de kerstwandeling in Bakkeveen gedaan. Jammer dat je niet lekker bent geworden, toch ook weer top dat je em hebt uitgelopen.
  Misschien treffen we elkaar wel eens, succes met wandelen.
  PS: wij lopen de 4-daagse van Nijmegen ook sinds 2009. Een hele beleving!!
  Zelf ben ik van plan de Camino te gaan wandelen, als ik stop met werken over ca. 2 jaar.
  Wij zijn nu bezig me het Pieterpad, prachtig!! Fijne jaarwisseling! Piet en Foekje Koopmans

  1. Elly Koopman

   Wát een leuke reactie Foekje. Bijna dezelfde achternaam en ook wonend in Friesland. Ik heb de Nijmeegse 12 keer uitgelopen, maar dat wordt ‘m niet meer na de ingrijpende operatie aan de aorta afgelopen februari. De Camino naar Santiago in 2006 is nog steeds één van de grote hoogtepunten in m’n wandelbestaan en daarnaar blijf ik steeds heimwee houden. Het ga jullie goed in 2019! Misschien treffen we elkaar wel een keer, maar ja, ik heb geen idee hoe jullie eruitzien, ha, ha!

  1. Elly Koopman

   Die heb ik 12 keer gelopen. Maar na een bloeding in de aorta en een zware operatie aan de aorta lukt het me niet meer om zulke lange afstanden te lopen. Helaas, maar….zal niet klagen, want heb zó veel prachtige wandeltochten gemaakt in de afgelopen jaren. Daar kijk ik met heel veel mooie herinneringen op terug.

 14. Truike Trinks

  Ik heb ook al even wat bekeken. De verhalen zijn mooi geschreven en daarbij de prachtige foto’s! Er zit heel wat tijd in om dit zo te maken. Leuk!

 15. Jan

  Hallo Ellen,
  Kwam via je link op Facebook naar deze pagina.
  Met heel veel plezier je wandelverhalen gelezen, je schrijft echt heel leuk.
  Ikzelf ben nog niet zo lang aan de wandel maar vind het heerlijk ontspannen.
  Wens je nog veel gezonde wandelkilometers.
  Groetjes Jan

 16. Peter Ferwerda

  Hallo Elly,

  Nogmaals, leuk je vandaag gesproken te hebben!

  Ik kan je emailadres op de website niet vinden, daarom laat ik via deze weg even een reactie achter. Ik neem aan dat je als beheerder mijn emailadres kan zien na het plaatsen van deze reactie, anders hoor ik het graag dan stuur ik je alsnog mijn contactgegevens.

  Groeten Peter Ferwerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *